2. druženje otrok za Veliko noč 2015 (1.4.2015)

2. druženje otrok za Veliko noč 2015 (1.4.2015), barvanje velikonočnih jajc, podelitev daril in še veliko več…

Spoštovani!

Ti trenutki so nam dali možnost, da se v tišini in samoti potopimo v svojo zavest in analiziramo vse kar počnemo in kar nam je početi, da bi iz tega velikega tedna izvlekli kar največ za bodoči smisel našega življenja. Pravi se, da je življenje večna igra prepletanja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Da bi se lahko živelo v prihodnosti, moramo v sedanjosti skrbeti, da ne dovolimo preteklosti da se pozabi. Naša uprava je srečna, da smo skupaj z člani društva to spoznali in da za to tudi skrbimo.

Polno je srce, kadar se pogleda nekaj teh fotografij, ki so kot dokaz, da imamo za našo prihodnost trde temelje. Hvala vsem članom uprave in ostalim članom društva, ki so lahko prisostvovali v prikazu te lepote, hvala tudi tistim članom, ki so hoteli priti pa zaradi obveznosti niso mogli. Zato veselega srca in iz dna duše želimo vsem članom društa, kot simpatizerjem našega dela in tudi vsem ostalim, blagoslovljene velikonočne praznike.

Na koncu nadaljujmo s trdnim delom, da ne dovolimo, da bi pozabili na preteklost, ker potem ne bomo vedeli živeti v prihodnosti.

Mijo Dujmović,
predsednik HKD Velenje